Hidroizolacija

Hidroizolacija

 

Hidroizolacija

Akvamast je firma specijalizovana za postavljanje i ugradnju, hidroizolacione zaštite temelja, ravnih krovova, podruma, kupatila, bazena, terasa i balkona.

Vršimo sanaciju svih mogućih prodora vode, od vlage do većih izliva vode.

Radove izvodimo sa najboljim materijalima renomiranih proizvođača uz garanciju kvaliteta izrade, sanacije i zaštite.

Hidroizolacija kupatila

Hidroizolacija kupatila je važna kako bi se sprečio prodor vode i vlage u podove i zidove vašeg kupatila i tako onemogućilo oštećenja građevine.

Hidroizolacija ravnih krovova

Ravni krov je konstrukcija čija je zadatak da uz ulogu krovne  konstrukcije služi i kao zaštita poslednjeg sprata i cele građevine od propadanja uzrokovanih snegom kišom i hladnoćom.

Hidroizolacija terasa i balkona

Balkoni i terase su delovi objekta gde je pravilna hidroizolacija tih površina potrebna radi dužeg trajanja celog objekta.

Hidroizolacija podruma

Najčešći problem koji se javlja u podrumima je pojava vlage na površini i u zidovima. Ugavnom se javlja ovaj problem kada je kišno i vlažno vreme i tada se vide sve nepravilnosti i propusti  kod hidroizolacije podruma.

Hidroizolacija temelja

Hidroizolacija temelja je sastavni deo svake građevinske konstrukcije. Hidroizolacija temelja mora zaštititi građevinu od vlage i podzemnih voda.

Hidroizolacija bazena

Kako bi osigurali vašu investiciju i sprečili veću štetu prouzrokovanu curenjem vode, važno je uraditi kvalitetnu hidroizolaciju bazena.

Hidroizolacija ravnih krovova 4

Image 1 of 20

Hidroizolacija krovova 1

Image 1 of 8

Call Now Button