Početna

AKVAMAST

Adaptacija kupatila, prodaja opreme i materijala

Prodaja opreme i materijala za adaptaciju kupatila. Keramičke pločice sanitarije tuš kabine kade kupatilski nameštaj baterije slavine sudopere bojleri vodovod i kanalizacija najpovoljnije cene i najkraći rok isporuke na teritoriji Zemuna i Beograda

AKVAMAST

Adaptacija kupatila

Adaptacija kompletnog kupatila izmena i popravka postojeće instalacije, zamena sanitarija i zamena bojlera. Prepravljanje stare i izvođenje nove vodovodne i kanalizacione instalacije, montaža sanitarija, sa vašim ili našim materijalom. 

VIŠE

AKVAMAST

Hidroizolacija

Akvamast je firma specijalizovana za postavljanje i ugradnju, hidroizolacione zaštite temelja, ravnih krovova, podruma, kupatila, bazena, terasa i balkona. Vršimo sanaciju svih mogućih prodora vode, od vlage do većih izliva vode. Radove izvodimo sa najboljim materijalima renomiranih proizvođača uz garanciju kvaliteta izrade, sanacije i zaštite

VIŠE

AKVAMAST

Akcije i popusti

Popusti i akcije, sve za kupatilo,
PROMOTIVNI POPUSTI OD 3 DO 5 % ZA RAČUNE PREKO 60.000 dinara

VIŠE

AKVAMAST

Izdvajamo iz ponude

Minotti

Prodajni program Minotti sastoji se od nekoliko stotina artikala jednoručnih slavina, sanitarne keramike, hidromasažnih i običnih tuš kabina, kupatilskih ogledala, kupatilske galanterije, hidromasažnih stubova.

Ideal Standard

Ideal Standard stvara kvalitetna kupatila preko 100 godina. Od umivaonika do kade, od wc šolje do baterije. Ideal Standard je tu kada je u pitanju projektovanje i proizvodnja vašeg kupatila.

Keramin

Keramin je priča o uspehu koja je počela sredinom 20. veka 1950. godine. Tokom narednih 65 godina, preduzeće je prošlo kroz vše faza modernizacije i rekonstrukcije. Danas Keramin spada u jednu od najvećih fabrika keramike u istočnoj Evropi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Call Now Button