×
Izaberi filtere
Kategorija
Brend
Serija proizvoda
Način ugradnje baterije
Vrsta baterije
Dodatne funkcije baterije
Garancija
Broj priključnih creva
Izliv
Ariston Velis Evo WiFi bojleri

Baterije - Slavine

Baterije ili slavine, bile one za kuhinju ili kupatilo, igraju značajnu ulogu u našem domu. Iz tog razloga je bitno izabrati onu pravu, onu koja će trajati dug niz godina i koja će se uklopiti u ostatak kuhinje ili kupatila.


Pored glavne podele na baterije za kuhinju i baterije za kupatilo, možemo ih podeliti na sledeći način:

Po načinu ugradnje: Ugradne baterije, Zidne baterijeStojeće baterije i Samostojeće baterije

Po vrsti baterije: Jednoručne baterije, Dvoručne baterije, Potisne baterije, Poluprofesionalne baterijeSenzorske baterije i Termostatske baterije


Po nameni baterije: Baterije za kade, Baterije za Tuš kade, Baterije za Lavabo, Baterije za Sudoperu, Baterije za bideBaterije za protočni bojler, Baterije za Hladnu Vodu.


Ugradne baterije su tip baterija kojima je mešač vode u zidu. Pre kupovine ugradne baterije bitno je da imate korektnu instalaciju u kupatilu. Ukoliko renovirate vaše kupatilo onda ste u mogućnosti da izaberete bateriju koja vam više odgovara.

Zidne baterije su baterije koje se montiraju na zid, ali mešač ostaje u samoj bateriji. Najčešće su baterije za kadu, tuš kadu ili protočni bojler. Postoje zidne baterije za lavabo i sudoperu, iako nisu toliko česte koliko su stojeće.

Stojeće baterije su najzastupljenije kod baterija za lavabo, baterija za bide i baterija za sudoperu. One se ugrađuju u stojećem položaju na lavabo, sudoperu ili bide.  Stojeće baterije se priključuju pomoću priključnih creva i u zavisnosti od tipa baterije može ih biti 1, 2 ili 3. Najčešći slučaj je da baterija ima 2 priključna creva.

Baterije sa 3 priključna creva su uglavnom baterije za sudoperu ili lavabo u slučaju kada topla voda dolazi iz malog, odnosno kuhinjskog bojlera.

Baterije sa jednim priključnim crevom su namenjene isključivo za hladnu vodu.

U zavisnosti koji tip baterije vam je potreban, u našoj ponudi možete pronaći onu koja će vam sigurno odgovarati.

Za sve modele baterija obezbeđena je garancija kao i servis. Najčešća garancija je od 5 godina, ali imaju neke jeftinije baterije koje imaju garanciju 2 ili 3 godine, kao i one skuplje koje mogu imati više od 5 godina u zavisnosti od proizvođača.

U našoj ponudi možete pronaći baterije za kuhinju i kupatilo raznih proizvođača poput Rosan, Grohe, Hansgrohe, Minotti, FerroHerz i još mnogo drugih.

Ovaj veb sajt koristi kolačiće kako bi vam obezbedio najbolje iskustvo na našoj veb stranici.